Кропивницький потопає у смітті

Підприємство “Екостайл” нерегулярно вивозить сміття в Кропивницькому. 

Про це повідомляє Андрій Максюта, який зараз стажується на посаду начальника спецінспекції міськради Кропивницького, на своїй сторінці у Фейсбук.

“На фото – автовокзал Кропивницького. Це соціально значимий об’єкт. Обличчя нашого міста та всієї Кіровоградської області. Вокзал здійснює сполучення з усіма областями. Через нього транзитом проїжджають навіть міжнародні рейси.

А на “Екостайл” знову поламався сміттєвоз… У вівторок, як стверджує начальник автовокзалу, на “Екостайл” відповіли, що не можуть добратися до автовокзалу, бо дуже зайняті. Хоча, згідно договору, повинні вивозити з контейнерного майданчика автостанції: у понеділок та п’ятницю – по 2 контейнери, у вівторок, середу, четвер – по 1 контейнеру.

А тим часом, за дивним збігом обставин, дане підприємство просить підвищити тариф… І недавно, якраз напередодні одного з засідань виконкому, з 5 сміттєвозів одночасно поломалися 4… Черговий виконком був 13 жовтня… І знов за кілька днів до нього містом переповнені контейнери зі сміттям…”, – пише Максюта.

Нагадаємо, вчора, 13 жовтня, з ініціативи міського голови Кропивницького Андрія Райковича члени виконавчого комітету зняти з порядку денного питання про встановлення тарифів на послуги з вивезення побутових відходів для ТОВ “Екостайл”.

14590294_1741728299413824_7089790927094635937_n

Поширити:

Залишити коментар:

коментар