У Кропивницькому відзначили День Нацполіції

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кремезні чоловіки у різного типу формі, патрульні автіки з мигалками, БРДМ та мотоцикл і ще близько півсотні містян, які прийшли подивитись на цю красу. Сьогодні, 4 серпня, у Кропивницькому відзначили перше професійне свято Нацполіції.

4 серпня 2015 року Президент України Петро Порошенко підписав ЗУ “Про Національну поліцію”. Відтоді цей день вважається професійним святом нової правоохоронної структури – Національної поліції.

“Протягом цього року наше правоохоронне відомство змінило не лише назву. Нова структура, нові завдання, об’єднані у єдину чітку систему, мета якої – надання сервісних послуг для людей. Вони повинні вчасно отримати нашу допомогу і бути впевненими у своїй безпеці.  З часу підписання закону, поліція почала писати свою історію з чистого листа. Попереду у нас ще багато роботи, адже реформа – досить тривалий процес, з нею відбуватимуться важливі зміни. Але ми повинні пам’ятати про ті чинники, від яких напряму залежить спокій і порядок у державі. Тоді кожен громадянин довірятиме поліції, а кожен поліцейський заслужить цю довіру”, – зазначив у привітальному слові начальник ГУ Нацполіції у Кіровоградській області Сергій Кондрашенко.

Найбільш сумлінних поліцейських області нагородили подяками та грамотами. А правоохоронцям, які проходили службу в зоні АТО, урочисто вручили посвідчення учасників бойових дій.

Нагадаємо, нова патрульна поліція вийшла на вулиці Кропивницького 28 квітня 2016 року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар