Уже тиждень величезні черги кіровоградців штурмують водоканал

Уже більше тижня біля абонентського відділу “Дніпро-Кіровоград” (Похитонова, 1а), починаючи з 7.30 ранку, збираються величезні черги кіровоградців – близько 100 осіб. І така ситуація триває з 23 травня, після того як абонентський відділ відкрився після місячного ремонту. 

“Кожного ранку я прокидаюся від того, що під вікнами щось гудить, – розповідає пані Ольга, мешканка будинку, на першому поверсі якого знаходиться водоканал. – Спочатку думала, що то невдоволені кіровоградці штурмують водоканал. Чи мітингують біля нього, а потім дізналася, що то просто черги”.

Як розповіли кореспонденту Першої електронної у приймальні абонентського відділу, черги кіровоградців пов’язані з тим, що закінчився термін субсидіювання і люди приходять переоформляти документи. А через те, що вони не працювали майже місяць, то бажаючих потрапити на прийом багато.

Про те, чи робить щось абонвідділ водоканалу, щоб уникнути такого скупчення людей у приймальні не повідомили. Сказали, що це у компетенції директора, але директора сьогодні немає на роботі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар