У Кіровограді власник незаконного МАФу заважав його демонтажу (ФОТО)

У Кіровограді, сьогодні, 12 травня, по проспекту Університетському біля входу до обласної лікарні розігралися неабиякі пристрасті навколо демонтажу незаконного торгівельного кіоску.

Відповідно, до рішення комісії міськради з демонтажу тимчасових торгівельних споруд, за порушення допущені власником МАФу, він має бути демонтований, про що власника було заздалегідь попереджено.

Сьогодні, об 11.30 члени комісії і комунальники прибули безпосередньо для демонтажу цього кіоску. Не дивлячись на попередження власник МАФу не приготував споруду для демонтажу – там на час прибуття комісії велася торгівля. Незабаром з’явився і сам власник.

Він почав перешкоджати роботі комунальників. Чоловік висловлював нецензурні лайки на адресу членів комісії міськради а також перешкоджав професійній діяльності журналістів, які прибули на місце для висвітлення події. Через агресивну поведінку підприємця на місце було викликано патрульних поліцейських, які затримали дебошира.

Патрульний поліцейський Гаморя, який прибув за викликом повідомив, що чоловіка було затримано за ст. 173 АКУ (хуліганство). Також він додав, що у підприємця є ознаки алкогольного сп’яніння.

“Чоловік імовірно знаходиться в нетверезому стані. У нього порушена координація рухів і відчутний характерний запах алкоголю з ротової порожнини”, – повідомив патрульний.

Наразі комунальники розпочали демонтаж незаконного МАФу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар