У Кіровограді самовільно зводять черговий кіоск (ФОТО)

У Кіровограді, не дивлячись на потуги місцевої влади, все ж зводять нові торгівельні кіоски. Цого разу новий МАФ лаштують на перехресті вулиць Соборна (колишня 50 років Жовтня) та Глінки, навпроти торгівельного центру Плазма.

Конструкцію значних розмірів почали встановлювати минулого тижня. Розміщена вона неподалік від зупинки громадського транспорту між магазином “Візит” та кіоском з озонованою водою. Винахідливий підприємець встановив МАФ без фундаменту, прямо на газон. Протягом останніх днів там активно ведутся роботи: зварювальники лаштують конструкцію, інші робочі знімали трав’яний покрив ділянки, яку зайняла конструкція.

Начальник управління містобудування та архітектури Вадим Мездрін повідомив кореспонденту Першої електронної газети, що цей МАФ встановили згідно паспортів прив’язки, які були видані за комплексною схемою 2015-го року.

“Після того, як його було встановлено, на місце виїхали експерти управління архітектури, і виявили, що конструкція не відповідає паспорту прив’язки. Були складені відповідні акти, і паспорт був анульований”, – розповів чиновник.

За словами Вадима Мездріна, питання про демонтаж цього незаконного МАФу, у вівторок 19 квітня,  розгляне комісія Кіровоградської міської ради з питань демонтажу тимчасових архітектурних форм.

“Після рішення комісії про демонтаж власнику дадуть певний термін, щоб він добровільно прибрав незаконну конструкцію. Якщо він цого не зробить, буде здійснено примусовий демонтаж силами комунальних служб”, – запевнив начальник управління містобудування та архітектури.

Дмитро Васильєв, Перша електронна газета
Поширити:

Залишити коментар:

коментар