Під стінами ОДА кіровоградські міліціонери вимагають збільшення пенсії (ФОТО)

Сьогодні, 4 квітня, під стінами Кіровоградської облдержадміністрації мітингували міліціонери у відставці. Більше двохсот кіровоградських пенсіонерів вимагали у влади виплат та надбавок до пенсій за службу у правоохоронних органах.

Як стверджує організатор акції, полковник міліції у відставці Микола Швець, у Кіровоградській області проживає близько тисячі його колег-пенсіонерів, які отримують мізерну пенсію.

«Протягом останніх 9-ти років наша влада обкрадає пенсіонерів. І нам навіть не намагаються пояснити, в чому причина. Навіть якщо говорити про пенсії при Януковичу (ми називаємо, що то був злочинний режим), то отримували ми 300-500 доларів. Зараз же у нас пенсія 50-150 доларів. І нам сьогодні розповідає Яценюк, що ми живемо дуже добре, – коментує мету сьогоднішнього мітингу полковник міліції у відставці Микола Швець. – Цією акцією ми намагаємося змусити чиновників звернути увагу на наші проблеми і прозвітувати про них у Києві. Сюди повинна приїхати слідча комісія і почати розслідування по факту обкрадання пенсіонерів за останніх 9 років. А також ця комісія повинна змусити виконувати закон про поліцію. Він уже діє, але його ніхто не виконує. У Пенсійному фонді нам говорять, що і виконувати його вони не будуть, оскільки Яценюк не дав команду. Хіба правова держава може собі дозволити таке, щоб ВРУ прийняла закон, його підписав Президент, але він не виконується через те, що Яценюк не дав команду? Це ж просто смішно».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар