Кіровоград попрощався зі своїм героєм (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 26 січня, близько трьох сотень кіровоградців прийшли на Театральну площу Кіровограда, щоб провести в останню путь сержанта, командира третього відділення третього мотопіхотного взводу третьої мотопіхотної роти Бочарнікова Валерія Володимировича.

Народився Бочарніков Валерій Володимирович 10 грудня 1973 на Житомирщині.

Закінчив загальноосвітню школу, пройшов строкову службу. З 1993 по 1995 рік навчався у вищому професійному училищі №9 м. Кіровограда. Майже 20 років Валерій Володимирович присвятив службі у внутрішніх органах на посадах рядового та начальницького складу, де проявив найкращі професійні якості, відповідальне ставлення до своїх обов’язків.

Валерій Бочарніков був мобілізований з Кіровограда до 13-го батальйону територіальної оборони «Чернігів-1» у березні 2015 року. Не шкодуючи себе, виконував поставлені завдання.

20 січня 2016 року, обороняючи укріплення підрозділу, при безпосередньому зіткненні з ворогом вірний військовій присязі Валерій Володимирович героїчно загинув від кульового поранення.

Сержант Бочарніков Валерій Володимирович до кінця з честю та гідністю виконав свій військовий обов’язок. Він був щирим, відкритим, цілеспрямованим, любив життя, був хорошим товаришем і бойовим побратимом, завжди готовим прийти на допомогу іншим.

Ні товариш по службі в органах внутрішніх справ Валентин Дроздов, ні заступник командира роти Кіровоградського відділу поліцій ГУ Нацполіції в Кіровоградській області капітан Юрій Мамалига не змогли сказати багато про загиблого солдата – заважали сльози. Смерть Валерія підкосила і цих сильних чоловіків.

“Дуже важко говорити про людей у минулому часі. Особливо, якщо з ними пов’язують роки служби, дружби”, – каже Валентин Дроздов.

Поховають Валерія Бочарніковасьогодні, 26 січня, на Житомирщині (у селі Овруцького району), де проживає його мати.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар