Кіровоград: невідомі в масках і з автоматами розтрощили приміщення «Національної лотереї» (ФОТО)

????????????????????????????????????

Вчора, 29 листопада, о 21.55 невідомі в масках і з автоматами захопили відділення «Національної лотереї», що знаходиться у центрі Кіровограда.

Як повідомили кореспонденту Першої електронної газети очевидці, 12-15 осіб у масках увірвалися до приміщення «Національної лотереї». Всі вони були одягненні у камуфльовану форму. П’ятеро з них –  озброєні автоматами. Крім працівників закладу у приміщенні знаходилося семеро відвідувачів.

«Молодики увірвалися у приміщення, поклали працівників і відвідувачів лицем до підлоги, – розповідає очевидець. – Через 2 хвилини після нападу невідомі вимкнули світло і з ліхтариками в руках почали трощити меблі та техніку. Керувала нальотом жінка у масці, яка стояла у коридорі. Розтрощивши заклад вщент, невідомі забрали касу, швидко зібралися, сіли в автомобілі і поїхали. Напад тривав не більше 5 хвилин. Одного з відвідувачів «Національної лотереї» невідомий з автоматом вдарив прикладом. Постраждалого госпіталізувала “Швидка”.

Крім того нападники зірвали камери спостереження, що стояли на вході. Процес “нальоту” невідомі фіксували на відеокамеру.

О 22.02 працівники «Національної лотереї» викликали службу охорони та слідчо-оперативну групу, які приїхали о 22.06. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар