KirovohradJS зібрала девелоперів із різних куточків України (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у Кіровограді відбулась ІТ-конференція “KirovohradJS” – провідні розробники JavaScript та NodeJS із різних куточків України приїхали до Кіровограда, щоб обмінятись досвідом.

Усього на конференції презентували свої доповіді 8 спікерів: із Києва, Херсону, двоє з Вінниці і ще чотири доповідачі з Кіровограда.

“Вони всі займаються розробкою JS і прийшли поділитись своїм досвідом з колегами”, – розповідає кореспонденту Першої електронної організатор KirovohradJS Євген Обрєзков.

Майже всі учасники конференції – кіровоградці. Проте є гості й з інших регіонів, які приїхали подивитись, як Кіровоград проводить конференції. За словами Євгена, не місцевих гостей приблизно відсотків 30. До прикладу, приїхав організатор КharkivJS, щоб допомогти кіровоградській конференції відбутись.

“Конференцій у такому ключі дуже багато. Я просто загорівся ідеєю зробити це у нашому місті за старими добрими традиціями “других” конференцій”, – каже Євген Обрєзков.

KirovohradJS була проведена за аналогами харківських та одеських розробників. До речі, кіровоградський програміст Євген Обрєзков нещодавно повернувся із КharkivJS, де був спікером. Саме через участь у цій конференції у Євгена було мало часу на підготовку власного KirovohradJS.

Від моменту приїзду Євгена з Харкова до дня проведення конференції було лиш 5 діб: “Найбільшою проблемою було те, що мало часу. Тому це все робилось у форс-мажорних умовах”.

Програмними розробками Євген Обрєзков займається з дитинства. Два роки приїздив на конференції тільки як гість, із пів року тому почав заявлятись спікером: Одеса, Харків. Вивчивши досвід колег – організував власну платфотму “KirovohradJS”. Євген каже, що задоволений результатом на 100%.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар