У Кропивницькому відзначили День Збройних Сил України

Сьогодні, 6 грудня, вся Україна відзначає День Збройних сил. Із нагоди свята та напередодні Дня волонтера в обласній філармонії у Кропивницькому відбулося урочисте нагородження особистими відзнаками військових та волонтерів.

Про це повідомляє Перша електронна.

Учасники антитерористичної операції, бойових дій, афганці, волонтери, представники громадських організацій отримали різноманітні грамоти, подяки, відзнаки від міської та обласної влади.

“Усі військові після вручення сказали: “Служу народу України”. Я знаю, що це дійсно так, – звернулася до присутніх волонтерка Тетяна Бородіна. –  Хочу подякувати вам за цю службу. Від імені всіх жінок, матерів, сестер хочу подякувати вашим родинам за те, що вони вас підтримують. Хочу також вас завірити, що ми завжди робитимемо все від нас залежне”.

Єпископ Кропивницький і Голованівський Марк зазначив, що коли мова йде про військових, в уяві відразу виринає постать воїна сповненого любові до своїх рідних, народу та Батьківщини.

” Саме любов і має бути в основі такого важливого завдання, як служба військового. Бо той, хто любить, той хоче пізнати об’єкт своєї любові. Він пізнає історію своєї Батьківщини, шанує своїх славних предків і готовий сам піти шляхом героїчних вчинків свого народу”.

Також під час урочистостей 34 спецпризначенця третього полку отримали народні відзнаки “Срібний вовкулака” від кропивницької волонтерки Оксани Червоної.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

Поширити:

Залишити коментар:

коментар