На місці ранкової ДТП у Кропивницькому сталася ще одна аварія

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Сьогодні, 22 вересня, близько 15:00 на вулиці Велика Перспективна сталася ДТП за участі автомобілів Opel та Запорожець. На перехресті з вул. Пушкіна, через ранкову аварію, не працює світлофор. А регулювальника немає через те, що у штаті недостатньо поліцейських.

Про це кореспонденту Першої електронної розповіли патрульні, які прибули на місце події.
 
За попередньою інформацією, “Запорожець” їхав по вулиці Пушкіна, не надав перевагу в русі та протаранив Opel, який прямував у сторону центру міста.
 
Зі слів правоохоронців, у аварії ніхто не постраждав. Обидві автівки зазнали механічних пошкоджень.
Нагадаємо, ДТП сталася сьогодні, близько 8 ранку, неподалік спортшколи у Кропивницькому.  У Volkswagen ймовірно відмовили гальма, внаслідок чого він в’їхав у Daewoo, маршрутку та врізався у стовп. Через цю ДТП без електропостачання залишилися світлофор, а також тролейбусна лінія. Окрім того, завдяки електроопорі, яку зсунув Volkswagen, з підстанції постачалася електроенергія на квартал – від мосту до “Копілки”. Тролейбуси тимчасово змінювали свій маршрут та їздили по вул. Євгена Чикаленка через мікрорайон Ковалівка. Наразі маршрут відновлено, але електроопору будуть міняти наступного тижня.
Володимир Дедей, Перша електронна газета
Поширити:

Залишити коментар:

коментар