Фоторепортаж початку виставки “AgroExpo-2017” у Кропивницькому

Сьогодні, 20 вересня, у Кропивницькому на площі 100 тис. м² розгорнули найбільшу в Україні агропромислову виставку “AgroExpo-2017”. Продемонструвати новинки сільськогосподарської техніки у місто їхалися вітчизняні та світові виробники. Також була окрема локація з тваринами.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

Цьогоріч на “AgroExpo-2017” представлені такі галузі як тваринництво та рослинництво, техніка та технології, транспорт та спецтехніка, будівництво та енергозабезпечення, екологія та переробка відходів, лісове та присадибне господарство.

Також під час “AgroExpo-2017” вперше відкрилася виставка будівельних технологій та матеріалів “БудЕкспо”, куди представити свою продукцію приїхали 50 компаній. Сюди привезли різноманітну будівельну техніку, конструкції для капітального будівництва, фасади, покрівлі, ізоляцію та ін.

Окрім цього, на виставці були велика рогата худоба та вівці, коні, кози, страуси, кролі та нутрії, кури, перепели. До тварин була прикута особлива увага, бо майже кожен хотів їх погладити та сфотографуватися.

Як розпочався перший день на “AgroExpo-2017” дивіться у фоторепортажі Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар