У центрі Кропивницького “не помістились” на одній дорозі автівка і тролейбус

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 17 травня, близько 15:10 на перехресті вулиць Тараса Карпи та Великої Перспективної у Кропивницькому сталася ДТП за участі тролейбуса №10 та автівки марки “Mercedes”. Рухаючись в одному напрямку з тролейбусом, водій “Mercedes” не витримав дистанції.

Очевидці події розповіли Першій електронній, що автівка та тролейбус їхали по вул. Великій Перспективній у бік площі Героїв Майдану.

“Ми рухалися в сторону площі Героїв Майдану, – розповідає пасажирка тролейбуса, – Потім почули удар і водій різко загальмував – ми ледь не попадали”.

Транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень. У тролейбуса пошкоджено бампер, а у “Mercedes” – ліве заднє крило і покришка колеса.

“Там винна водій “Mercedes”. Вона не витримала дистанції, внаслідок чого відбулося зіткнення. Вони розійшлися за європротоколом. Будемо відновлювати тролейбус”, – розповів Першій електронній директор КП “Електротранс” Олександр Луценко.

Постраждалих немає.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар