Паралімпійські чемпіони отримали подяки та грошову винагороду від влади Кропивницького

Сьогодні, 28 вересня, у Кропивницькому відбулася урочиста зустріч керівництва міста з призерами XV Літніх Паралімпійських ігор.

Два тижні тому закінчилися Літні Паралімпійські ігри, на яких Україна зайняла почесне 3-є місце. Кропивницький на паралімпіаді  представляли Ольга Свідерська – 2 бронзові та срібна медалі, Анастасія Мисник – срібна медаль, Андрій Деревинський – 2 бронзові та Євген Зінов’єв – золота медаль.

«Немає слів, якими можна виразити емоції, які пов’язані з вашими досягненнями. Ми проводжали вас на Олімпіаду і бажали вам перемог, але те, що ви зробили – це дійсно подвиг. Подвиг на славу нашому рідному місту, нашій державі. Ми дуже гордимося вашими досягненнями», – сказав Райкович.

Міський голова крім словесного привітання, заохотив спортсменів ще і матеріально: 300 тисяч гривень з міського бюджету виділено Ользі Свідерській для придбання власної квартири. “Щоб нікуди не їхала з Кропивницького” – пожартував Андрій Павлович.

Усі чемпіони отримають грошові винагороди від міської влади. За золоту медаль премія 50 тисяч гривень, за срібло – 40 тисяч гривень і за бронзу – 30 тисяч гривень.

Тренерсько-викладацький склад, Соколовський Олег Миколайович та Кузнєцова Олена Анатоліївна, отримають премію у розмірі 50% від тих нагород, які отримали їх підопічні.

DSC_0258 DSC_0262 DSC_0277 DSC_0283

Поширити:

Залишити коментар:

коментар