Плавчиня з Кропивницького здобула свою третю нагороду Паралімпіади-2016

Ольга Свідерська

Спортсменка з Кропивницького Ольга Свідерська завоювала свою третю медаль на Паралімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро. Наша землячка виборола срібло у плаванні комплексом на 150 м у класі SM4.

Нагадаємо, раніше Ольга Свідерська вже виграла дві бронзові нагороди Паралімпійських ігор. Крім того, спортсменка цого разу вустановила світовий рекорд.

“До двох бронзових медалей на стометрівці вільним стилем і в естафеті наша землячка додала срібло на дистанції 150 метрів комплексним плаванням. Вітаючи нашу блискучу спортсменку та її тренера Олену Кузницова відзначимо, що Оля встановила рекорд світу в своєму класі, а змагатися їй довелося з суперницями з меншим ступенем ушкоджень опорно-рухового апарату. Так що перемогти китаянку було просто не під силу. Але це срібло дійсно золоте і тому так раділа наша Оля після фінішу і таке щастя було в її очах. Спасибі величезне за ці хвилини гордості за свою країну, своє місто і свою область”, – написав у своєму Фейсбуці кропивницький спортивний журналіст Юрій Ілючек.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар