Гол новачка дозволив кропивницькій “Зірці” здобути першу перемогу у Прем’єр-лізі

Як ми вже повідомляли, сьогодні, 11 вересня “Зірка” у 7 турі виборола перші три очки у Прем’єр-лізі. Кропивничани переграли на домашньому полі львівські “Карпати” 1:0.

Переможний гол у ворота львів’ян на 81 хв. з пенальті забив новачок “Зірки” Артем Фаворов, який вийшов на заміну.

Загалом, сьогодні кропивничани завершували матч з 4 новачками на полі, двоє з яких грали зі старту –  аргентинець Федеріко Перейра та іспанець Борха Екіса. У другому ж таймі на поле вийшли костаріканський нападник Джонатан Мойя та автор голу Артем Фаворов.

Новачки клубу сьогодні показали достойну гру, і довели, що президент клубу Максим Березкін зробив правильний вибір придбавши їх.

Перший тайм “Зірка” провела дуже активно. Кропивничани атакували, мали багато подач з кутового, проте, забити не вдалося.

У другій половині гри запал кропивничан не згас. Півзахисник Артем Щедрий не зміг переграти голкіпера львів’ян, фактично вийшовши один на один – м’яч влучив у стійку.

На 80-ій хвилині гри, за гру рукою у своєму карному майданчику, суддя призначив пенальті у ворота львів’ян. 11-метровий чітко реалізував новачок “Зірки” Артем Фаворов. Перемога кропивничан виглядає закономірною.

У наступному турі “Зірка” гратиме на виїзді з “Дніпром”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар