Кіборг із Кропивницького став учасником Ігор Героїв

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 31 липня, у Харкові відбулися змагання для воїнів АТО з кросфіту – «Іграх Героїв» беруть участь бійці, які були важко поранені і втратили кінцівки. Серед учасників – і спецпризначенець із Кропивницького Вадим Довгорук.

Як повідомляла Перша електронна, головна мета проекту – показати життєву силу людей з обмеженими фізичними можливостями. Це можливість, для хлопців реалізувати свій потенціал і змінити уявлення оточуючих про можливості людського організму. Це поштовх до подальшого розвитку, адже якщо виходить у спорті, вийде всюди, впевнені організатори. Це провокація успіху.

Фото Олени Соловйової

Вдруге у іграх візьме участь Вадим Довгорук: 25-річний спецпризначенець, який втрав у бою під Дебальцевим руку, а відморожені ступні ніг йому ампутували київські медики, через неможливість їх врятувати. Зараз Вадим повернувся до активного життя і вступив до університету, де буде вчитися на військового психолога.

“Учасники проекту “Ігри Героїв” – гідний приклад для наслідування. Це чоловіки з залізною волею, – підкреслює Олена Соловйова. – А в наших силах поділитися з героями своїм душевним теплом, добротою, повірити в них і постаратися зробити їх життя  хоча б трішки комфортнішим. Приходьте, підтримайте хлопців! Для них це дуже важливо і необхідно”.

Усі благодійні внески, у тому числі і від продажу квитків, будуть спрямовані на подальшу реабілітацію учасників АТО. Організатори планують розвивати проект і залучати більше військових до таких змагань, щоб ветерани не закривалися у собі, а продовжували жити повноцінним життям. Більше того, зараз автор проекту Євген Коваль веде переговори про проведення міжнародних змагань.

Відео з сайту Главком

Поширити:

Залишити коментар:

коментар