ФК “Олександрія”, здолавши “Динамо”, вперше вийшла до півфіналу Кубку України (ВІДЕО)

ФК “Олександрія” переграла у матчі-відповіді 1/4 Кубку України з футболу київське “Динамо”, і вперше в історії пробилася до півфіналу турніру. Матч завершився з рахунком 0:1 на користь олександрійців.

Нагадаємо, перший матч чвертьфінального протистояння “Олександрії” з “Динамо” завершився з рахунком 1:1.

Олександрійці розпочали матч активно. У перші 20 хвилин матчу підопічні Володимира Шарана створили декілька небезпечних моментів, проте забити не вдалося.

Забили олександрійці на 24-ій хвилині. Прямим ударом з кутового фантастичний гол забив півзахисник Артем Чорній. Хоча, у цьому епізоді питання у динамівців будуть до свого голкіпера Рибки, який відбив м’яч руками у власні ворота.

На 53-ій хвилині матчу динамівці залишились у меншості – другу жовту картку заробив Сергій Рибалка.

На 60-ій хвилині матчу Віталій Буяльський мав чудовий шанс зрівняти рахунок. Після чудового пасу п’ятою від Гонсалеса Буяльський бив по воротах з близької відстані, але голкіпер “Олександрії” Новак відбив м’яч, після чого той влучив у стійку воріт.

У свою чергу, “Олександрія” ледь не нокаутувала динамівців на 74-ій хвилині. Після помилки Домагоя Віди, Грицук виводив нападаючого Віталія Пономара один на один з голкіпером “Динамо”, проте той не зміг переграти Рибку.

Голкіпер “Динамо” також врятував свою команду на 86-ій хвилині, відбивши удар нападника “Олександрії” Станіслава Куліша. Куліш також марнує момент на 88-ій хвилині матчу.

Суддя додав до матчу 5 хвилин, які для вболівальників “Олександрії” здавалися вічністю. Проте їх команда змогла вистояти. Олександрійці, перемігши “Динамо”, вперше в історії вийшли до півфіналу розіграшу Кубку України з футболу і стали авторами головної сенсації розіграшу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар