Кіровоградці потягались силою з маріупольцями – фортуна на боці міста на Інгулі (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 13 березня, у Кіровограді цивільний корпус “Азов” почав свою роботу. Було презентовано першу соціальну ініціативу – чемпіонат із силового екстриму “Сильна нація”. 

ЦК “Азов” уже діє в Черкасах, Харкові, Дніпропетровську, Олександрії. Тепер активісти будуть реалізовувати соціальні ініціативи і в Кіровограді.

Голова ініціативної групи ЦК “Азов” Кіровоград 22-річний Євген Коваленко рік був активістом у ГО “Сильна Олександрійщина”. Коли дізнався, що у Кіровограді немає представництва “Азову”, вирішив зібрати команду тут. Заради повноцінної роботи навіть готовий переїхати до Кіровограда.

“За невеликий час ми зібрали 15 активістів, які будуть поширювати ідею серед кіровоградців. Проте ряди поповнюються і ми чекаємо усіх небайдужих”, – зазначив  Євген Коваленко.

“ЦК “Азов” – це така цивільна частина полку “Азов”, яка буде займатися різними ініціативами на мирній території. Це соціальні проекти (зокрема, для дітей), спортивні акції. Тобто будемо долучатися до соціального життя міста. Ми не будемо сидіти в кабінетах і, підписуючи папірці, робити вигляд, що щось робимо. Ми будемо дійсно робити важливі речі”, – розповів Першій електронній представник “Азову” із позивним “Русич”.

Першим таким заходом, а  одночасно і презентацією ЦК “Азов” у Кіровограді, є чемпіонат із силового екстриму “Сильна нація”. На центральній площі міста на Інгулі 4 команди позмагались за силову першість у чотирьох категоріях: логліфт (підіймання колоди над собою), прогулянка фермера (прохід з двома балонами вагою по 80 кг), перекидання громіздкої покришки, перетягування однією рукою машини вагою 2,5 тони. У кожній команді – по 5 учасників. Три команди були із Кіровограда, а четверта – маріупольська команда полку “Азов”. Ці чоловіки приїхали на презентацію кіровоградського “Азову” безпосередньо з передової.

Зрештою, кіровоградські команди залишили далеко позаду побратимів із Маріуполя:

1 місце – ГО “Сильна Олександрійщина”,
2 місце – ЦК “Азов” Кіровоград,
3 місце – батальйон “Кіровоград”,
4 місце – команда полку “Азов” (Маріуполь).

Перед оголошенням переможця, бійці полку “Азов” прочитали молитву націоналіста. За словами військових, з неї вони починають кожен свій день.

Окрім того, тривав конкурс для дітей – найменші гості чемпіонату малювали малюнки для військових у зоні АТО. Усі ці надбання були передані бійцям із Маріуполя. Тож найближчим часом листи знайдуть своїх адресатів.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар