“Хочеться боротьби та азарту”, – легкоатлетка з Кіровоградщини після перемоги на Різдвяних стартах

© gathletics.com.ua

Уродженка Кіровоградщини Тетяна Мельник виграла забіг на 400-метровій дистанції під час Різдвяних стартів у Києві, у такий спосіб захистивши свій титул переможниці минулого 2019 року.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Жорстку атлетику.

І якщо рівно рік тому Тетяна показала результат 54,11 с, то вже цього разу в фінішному протоколі значилось 53,43 с.

Ось про що розповіла переможниця в флеш-інтерв’ю:

– Тетяно, як тобі початок сезону?

– Зимовий сезон я розпочала ще до Нового Року, вже стартувала 60 метрів та вирішила повторити минулорічний експеримент з 800-метрівкою. На короткому спринті показала непогані для мене секунди – 6,46, ну а 800 вийшло трохи гірше ніж минулого року – 2,13. Минулого року мені з дебютом на дистанції в 4-ри кола допомогла Юля Чехівська, тоді було 2:10, а цього року без конкуренції вийшло трішки гірше.

– Як сьогодні з конкуренцією?

– Не вистачало конкуренції, хотілось побільше суперниць. Вже хотілось азарту, боротьби за доріжку, але для початку нормально.

– Чи задоволена сьогоднішнім результатом?

– Результатом задоволена, звісно хочеться краще, але поки що все потихеньку, все спокійно. Планомірно готуємось до комерційних стартів, до чемпіонату світу.

Насправді хочеться, щоб все склалось інакше ніж минулого року. Минулої зими по сезону все було дуже добре, а от основний старт підкачав. Тому зараз хочемо зробити все вірно і краще підійти до чемпіонату світу, хочеться все зробити ідеально.

– Що це за магія зі стартовим номером?

– Справа в тому, що мені вже другі змагання до ряду видають номер з 3-х вісімок, мені здається, що це дуже гарно мати такий номер на грудях, тому я переконана, що це на удачу!

Нагадаємо, раніше Тетяна Мельник отримала орден княгині Ольги II ступеня за дві золоті медалі Європейських ігор в Мінську.

a85faf7e0193f8fceffecfa21f9c19d4.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар