Екс-гравець “Зірки” отримав державну нагороду за перемогу на юнацькому Чемпіонаті світу з футболу

@ mil.gov.ua

Колишній півзахисник кропивницької “Зірки”, а нині гравець “Олександрії” і юнацької збірної України Кирило Дришлюк отримав орден “За заслуги” III ступеня за перемогу на юнацькому Чемпіонаті світу з футболу.

Відповідний указ розмістили на сайті президента України, повідомляє Перша електронна газета.

“За здобуття титулу чемпіона світу з футболу U-20 2019 року (Республіка Польща), виявлені самовідданість та волю до перемоги, утвердження міжнародного спортивного авторитету України постановляю нагородити Дришлюка Кирила Павловича орденом “За заслуги” III ступеня”, – йдеться в указі.

Зазначимо, Кирило Дришлюк — син легендарного українського льотчика Павла Дришлюка, який героїчно загинув у небі над Донбасом, захищаючи рідну землю від проросійських бойовиків.

Як пише Укрінформ, на шляху до тріумфу у фіналі світової першості підопічні Олександра Петракова здобули п’ять перемог і одну зустріч звели унічию. На груповому етапі наша команда здолала США (2:1) та Катар (1:0) і зіграла 1:1 з Нігерією. В 1/8 фіналу “синьо-жовті” розгромили Панаму (4:1), а далі перемагали з рахунком 1:0: в 1/4 фіналу – Колумбію, у півфіналі – Італію. У фіналі з рахунком 3:1 українці здобули вольову перемогу над однолітками з Республіки Корея.

Читайте також: “Радий, що не підвів батька”. Син загиблого в АТО став чемпіоном світу

Поширити:

Залишити коментар:

коментар