Воротаря молодіжки Олександрії підозрюють у “зливі” матчу з Динамо

© ФК "Олександрія"

Контрольно-дисциплінарний комітет відкрив справу стосовну матчу 28 туру Чемпіонату U-21 між “Олександрією” та київським “Динамо” (1:5). Голкіпера Антона Павлова команди з Кіровоградщини підозрюють у нечесній грі – м’яч регулярно залітав у порожні ворота. Натомість ФК стає на захист гравця і говорить про те, що хлопець просто перехвилювався.

Про дисциплінарну справу у прямому ефірі заявив ведучий програми “ПроФутбол” Ігор Циганик, повідомляє Перша електронна газета.

“Поєдинок був дуже дивний. Перший гол динамівці забили, коли воротар вийшов не зрозуміло куди, а потім зупинився і не збирався повертатися в рамку. У цій ситуації його легко перекинули. У другому моменті Антон Павлов вибіг далеко у поле, його спокійно обіграли і забили в порожні ворота”, – говорить Ігор Циганик.

Колишній футболіст, а нині експерт програми “Профутбол” Олег Венглинський зазначив, що для звинувачення у нечесній грі потрібно мати докази.

“Не гра була дивна, а дії воротаря. Але щоб звинуватити людину в упередженості – треба мати для цього вагомі аргументи. Ми поки керуємося відео. Однак якщо відкрито дисциплінарну справу, то у КДК є певні докази того, що воротар був упередженим”.

Старший тренер ФК Олександрія” (U-21) Андрій Купцов розповів клубній прес-службі, що експерти “ПроФутболу” необґрунтовно звинувачують голкіпера Антона Павлова. За його словами, хлопець припустився помилки у грі через надмірне хвилювання.

“Я трохи здивувався, коли почув про звинувачення у програмі. Звичайно, той матч ми розгромно програли – мали місце помилки, у тому числі в діях воротаря, але я хочу стати на захист нашої команди. Знаючи Антона Павлова, його ситуацію в сім’ї і те, що це була лише його третя гра у складі, скажу – хлопець просто не впорався зі своїми емоціями. Футбол не буває без помилок і всі їх припускаються. Психологічний тиск був пов’язаний ще з тим, що Антон – вихованець Динамо. Він хотів зіграти проти них, але не зміг повністю втримати емоції і “перегорів” ще до гри. Окрім тих помилок, які вплинули на хід матчу, він ще 4 рази нас врятував. Тому всі гравці і тренери його підтримують. Зараз ми не маємо права звинувачувати його у якихось неправомірних діях”.

Андрій Купцов

Коментар старшого тренера ФК «Олександрія» (U-21) Андрія Купцова на сюжет програми «Профутбол» від 22 квітня щодо матчу ФК «Олександрія» (U-21) – ФК «Динамо» (U-21).

Опубліковано ФК "Олександрія" 23 квітня 2018 р.

Довідка:

Антон Павлов із 2013 до 2015 року грав в академії київського “Динамо”, де двічі ставав чемпіоном України.

Із 2015 до 2016 року виступав за “Динамо-2”. Наприкінці 2016-го виступав за київський “Арсенал”. У ФК “Олександрія” перейшов у 2017 році.

© ФК “Олександрія”

Огляд матчу між командами U-21 “Олександрія” та “Динамо”, у якому за версією програми “Профутбол” молодіжка “Олександрії” пропускала підозрілі голи, дивіться нижче:

фото Ігора Циганика – YouTube

фото Олега Венглинського – Footboom.com

фото Андрія Купцова – ФК “Олександрія”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар