Футболіст кропивницької “Зірки” зіграє на Євро-2018 у складі збірної України U-19

Кирило Дришлюк (№27)

Півзахисник кропивницької «Зірки» Кирило Дришлюк досягнув, поки що, найбільшого успіху в своїй футбольній кар’єрі. Наш футболіст, разом із партнерами по збірній України U-19, здобув путівку до фінальної частини Євро-2018.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби ФК«Зірка».

Еліт-раунд українці проводили в Румунії, де суперниками підопічних Олександра Петракова, окрім господарів, були однолітки з Сербії та Швеції.
Стартовий матч українці грали про шведів. В цьому поєдинку Кирило Дришлюк вийшов на заміну відразу по перерві й нашім хлопцям вдалося здобути перше турнірне очко, зігравши внічию – 0:0.

А ось два наступних протиборства, в яких футболіст «Зірки» зіграв «від дзвоника до дзвоника», розвивалися за однаковим сценарієм. У матчі з сербами українці пропустили першими від Йовановича з пенальті на 21-й хвилині. Але потім, завдяки влучним ударам Миколенка на 79-й хвилині та Кащука, вже в компенсований до другого тайму час, синьо-жовті вирвали перемогу – 2:1.

А в головній битві турніру проти румунів підопічних Олександра Петракова нічия ніяк не влаштовувала, адже суперники випереджали наших хлопців на 2 очка. Та, все ж, господарі забили першими, на 77-й хвилині, зусиллями Моруцана. Автор голу, до речі, відразу отримав червону картку. Й українські хлопці чисельною більшістю скористалися блискуче. На 84-й хвилині Олександр Сафронов відновив рівновагу, а на першій компенсованій хвилині, дійсно визначальний гол, забив захисник «Шахтаря» Валерій Бондар. Тож, двічі проявивши неабиякий характер та волю до перемоги, наші юні футболісти здобули путівку до фінальної частини Євро-2018, яка пройде з 16 по 29 липня в Фінляндії.

© zik.ua

Жеребкування фінальної стадії відбудеться 30 травня. Суперниками збірної України в боротьбі за титул чемпіона Європи серед команд U-19, окрім господарів, будуть ровесники з Норвегії, Англії, Італії, Португалії, Франції та Туреччини.

Керівництво ФК «Зірка» та чисельні вболівальники нашої команди щиро вітають Кирила Дришлюка з видатним досягненням та бажають успішних виступів в основному складі «зіркових» та в майбутніх баталіях Євро-2018!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар