Кропивницька “Зірка” поступилася вдома київському “Динамо”

Зірка - Динамо 18.11.2017

Сьогодні, 18 листопада, у рамках 16-го туру української Прем’єр-Ліги, кропивницька “Зірка” вдома поступилася київському “Динамо” з рахунком 0:2. Два голи головою у ворота господарів поля забив Дьємерсі Мбокані.

Сьогодні глядачі на стадіоні у Кропивницькому сподівалися побачити повторення березневого історичного тріумфу “Зірки” – тоді “Динамо” отримало два голи у свої ворота і не спромоглося забити жодного. Проте дежавю не сталося. Київляни виграли господарів із аналогічним рахунком.

Уже на 10-й хв матчу “Динамо” ледве не відкрило рахунок. Піваріч зі штрафного влучив у праву від себе стійку.

“Зірка” намагалася огризатися, але у атаці у кропивничан мало що виходило. Нападника кропивничан Петрова через брак техніки постійно обкрадали центральні захисники та опорні хави киян, а фланги надійно обороняли захисники.

Натомість “Динамо” постійно загрожувало воротам “Зірки”. І вже на 23 хв матчу Дьємерсі Мбокані замкнув головою подачу з кутового. 0:1.

За декілька хвилин Мбокані знову мав чудову нагоду забити, але не дотягнувся аби замкнути простріл. Атака продовжувалася і за декілька миттєвостей голкіпер “Зірки” Євген Паст здійснив чудовий сейв, відбивши потужний удар головою Буяльського.

Все ж на 31-й хв Дьємерсі Мбокані досяг свого знову – після навісу Морозюка нападник киян вдарив головою у протихід Пасту. Чому ніхто не опікав зовсім вільного форварда?..

У другому таймі кропивничани значно частіше виходила в атаку на ворота Бущана, проте забити так і не вдалося. Чичиков мав нагоду забити в одній з атак, але вдарив значно вище воріт.

А кияни на 75 хв знову влучили у стійку воріт Паста. Це пробивав Мораес.

Фінальний свисток арбітра сповістив про перемогу гостей 0:2.

Після учорашньої перемоги над “Шахтарем”, “Олександрія” обійшла кропивничан у турнірній таблиці на одне очко. “Зірка” наразі посідає 9-ту сходинку. Якщо “Карпати” чи “Чорноморець” здобудуть очки у своїх матчах проти “Маріуполя” та “Олімпіка” відповідно, то кропивничани ризикують опуститися ще нижче у турнірній таблиці.

Відеоогляд матчу “Зірка” – “Динамо” дивіться за ПОСИЛАННЯМ.


 Дмитро Васильєв, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар