“Олександрія” вперше в історії обіграла “Шахтар”

фото зі сторінки FC SHAKHTAR у соцмережі Facebook

Учора, 17 листопада, ФК “Олександрія” створила сенсацію – переграла донецький “Шахтар” у рамках 16 туру української Прем’єр-Ліги. Завдяки двом голам Артема Поляруса на Металіст-арені у Харкові матч завершився з рахунком 1:2 на користь команди з Кіровоградщини.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту ФК “Олександрія”.

Закінчувалась перша 15-хвилинка зустрічі. «Гірники» зробили низку помилок в центрі поля з втратою м’яча. Цією помилкою скористався Олексій Довгий, який зробив передачу на фланг, де Богдан Бутко не зміг зупинити прохід Андрія Бацули від якого пройшла передача в штрафний майданчик господарів і Артему Полярусу, який опинився перед воротами «гірників», там де й потрібно бути центрфорварду, і останній вколотив м’яч у ворота Андрія Пятова.

фото зі сторінки FC SHAKHTAR у соцмережі Facebook

Господарі відігрались практично відразу – на 18 хв. Певно найкращий в складі «гірників» цього дня Ісмаїлі розігнав хорошу атаку лівим флангом, зробив прострільну передачу в штрафний майданчик, де не досить впевнено зіграли захисники «городян», м’яч потрапив до Бернарда, який не залишив жодних шансів для Юрія Паньківа.

Але на 27 хв знову А. Бацула з лівого флангу зробив навіс в штрафний майданчик, В. Грицук головою скинув м’яч на А. Поляруса, який в оточені захисників «Шахтаря», зумів прийняти цей м’яч, класно обробити і з розвороту влучно пробити в правий від воротаря кут воріт.

фото зі сторінки FC SHAKHTAR у соцмережі Facebook

Другий пропущений м’яч для «гірників» виявився бомбою нервово-паралітичної дії. Вони почали нервувати, часто втрачали контроль над м’ячем, їм не вистачало швидкості.

Зрештою олександрійці змогли втримати переагу в рахунку і здобули історичну перемогу.

Відеоогляд матчу можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар