Євген Коноплянка приніс перемогу Україні над Словаччиною і увійшов у трійку кращих бомбардирів збірної

© Футбол 24

Учора, 10 листопада, на “Арені Львів” у товариському матчі збірна України здобула вольову перемогу над Словаччиною з рахунком 2:1. Вихованець кропивницького футболу, а нині півзахисник німецького “Шальке” Євген Коноплянка забив другий м’яч у грі і він став знаковим для футболіста. Це п’ятнадцятий точний удар вінгера у футболці збірної України. Таким чином, Коноплянка увійшов до трійки кращих бомбардирів національної команди і тепер ділить третю сходинку з Сергієм Ребровим.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на ua-football.

На 54-й хвилині матчу Коно отримав м’яча в центрі поля, змістився у штрафну і обвідним ударом у дальній кут приніс перемогу своїй команді.

А свій перший гол за збірну Коноплянка провів у 2010-му році у ворота Румунії (у ворота цієї збірної забив два м’ячі). Також забивав збірним командам Швейцарії, Уругваю, Німеччини, Ізраїлю, Англії, Чорногорії, Сан-Марино, Грузії, Люксембурга, Білорусі, Албанії, Фінляндії, Словаччини.

Лідером в списку бомбардирів збірної залишається її нинішній головний тренер Андрій Шевченко. Андрій Ярмоленко, який також забив у ворота словаків, йде другим з показником в 33 голи.

Повний відеоогляд матчу дивіться за посиланням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар