Головний тренер “Зірки”: Хочемо поєднати результат і видовищність

Головний тренер “Зірки” Роман Монарьов розповів про підготовку команди до найближчих матчів і адаптацію новачків у кропивницькому клубі.

Про це пише ua-football, повідомляє Перша електронна.

“Футболісти отримали чотири вихідних дня. Провели короткий мікроцикл перед контрольною грою з дублюючим складом, яка відбулася минулого тижня. При цьому всі французькі легіонери, які приєдналися до нас влітку, вже адаптувалися. Почалася нова стадія – йде робота підвищення їх рівня майстерності. Вони можуть вийти на новий рівень і допомогти “Зірці” домогтися гарних результатів.

Що стосується кадрів, то Дришлюк ще не повернувся, але найближчим часом має прибути в Кропивницький. Що стосується гравців U-21, то вони вже приєдналися до нас і навіть взяли участь у тренуванні.

Результат – завжди важливий момент. Чи не ставимо за мету досягти тільки результату або демонструвати яскравий футбол. Хочемо поєднати ці два аспекти, і результат і видовищність. У Прем’єр-лізі це дуже важливо. Плануємо найближчим часом поповнити очковий запас”, – сказав керманич кропивницької команди.

Наступний матч “Зірка” зіграє з “Карпатами” в рамках 12-го туру УПЛ. Гра відбудеться 15-го жовтня о 14:00

Поширити:

Залишити коментар:

коментар