Центрбек кропивницької “Зірки” потрапив до символічної збірної 11 туру УПЛ

фото: fckarpaty.lviv.ua

За підсумками 11-го туру чемпіонату УПЛ, в якому кропивницька «Зірка» в дербі Кіровоградщини зіграла в нульову нічию проти ФК «Олександрія», захисник нашої команди Тарас Качараба потрапив до символічних збірних туру за версіями сайтів «ua-football.com», «football.ua», «sportarena.com» та «footboom.com».

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби “Зірки”.

Журналісти інтернет-видання «ua-football.com» відзначають, що Тарас Качараба встигав, здавалося б у найбільш безнадійних моментах розряджати обстановку біля воріт кропивничан, декілька разів опинявся першим на підбираннях і перехопленнях. Були епізоди в грі, коли олександрійці дуже щільно притискали «Зірку» до своїх воріт, і Качараба без паніки, з холоднокров’ям, розбирався в складних моментах.

Кореспонденти інтернет-ресурсу «football.ua» говорять, що 22-річний центрбек кропивницького клубу відіграв так, ніби в елітному дивізіоні виступає протягом як мінімум кількох сезонів. Спокійність і надійність при виконанні своїх головних обов’язків по цементуванню оборони стали візитівкою Тараса в останніх шансах. Мав шанс відзначитися, та на місці опинився голкіпер олександрійців.

скріншот із відео

Колеги з інтернет-порталу «sportarena.com» відмітили, що кропивницька команда на диво добре зіграла на своїй половині поля, перекривши кисень господарям-олександрійцям. Більшою мірою це заслуга щільної оборони, котра уникнула як заумних рішень так і простих помилок. Відмічаємо Качарабу, котрий переконливо зіграв у грі один в один, а також виграв немало боротьби. Тарас відмітився й біля чужих воріт – лише сейв воротаря виручив суперників після його підступного удару головою з відскоком від газону.

І журналісти з сайту «footboom.com» відзначили, що команда з Кропивницького продемонструвала якісну надійну гру в обороні, позбавивши «Олександрію» головних козирів. «Городяни» люблять здійснювати тиск на суперника, особливо в рідних стінах: використовувати навіси й простріли, витискати максимум із стандартних положень. Але проти захисників «Зірки» весь цей арсенал прийомів не працював. Відмітимо, що Качараба не тільки впорався зі своїми прямими обов’язками, але й регулярно підключався до стандартів біля воріт господарів. Міг забити сам, але «городян» урятував Паньків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар