Дербі Зірки з Олександрією завершилося безгольовою нічиєю

скріншот із відео

Сьогодні, 30 вересня, у рамках 11 туру української Прем’єр-Ліги кропивницька “Зірка” на виїзді зіграла у нульову нічию з “Олександрією”. Футбольне дербі Кіровоградщини традиційно було насичене боротьбою та протиборствами. Два принципові суперники були обережними, щоб уникнути помилок, але і однаково бажали перемоги.

Загалом, протягом зустрічі Зірка мала більше якісних небезпечних моментів. Олександрія по справжньому почала загрожувати воротам гостей після 75-ї хв.

Зірка першою завдала удару по воротах. Проте постріл Геджа на 8 хв був якимось невпевненим.

Ближче до середини тайму господарі поля поступово нарощували свою перевагу. Але кропивничани постійно намагалися пресингувати олександрійців і вибігати у контратаки.

До кінця першої половини матчу гра вирівнялася і гості з Кропивницького почали частіше атакувати ворота господарів.

А на 35-й та 36-й хв. Зірка мала змогу відкрити рахунок. Спочатку скориставшись помилкою захисту Олександрії і перехопивши м’яч на половині господарів Ішем Ель-Амдауї міг вивести партнера один на один. Проте захисник Олександрії підставив ногу і перервав передачу.

А вже через хвилину після подачі кутового і боротьби за м’яч біля штрафної зони головою пробивав Тарас Качараба. Захисник кропивничан чудово пробив з відскоком від землі у протилежний від воротаря кут, проте Паньків встиг зреагувати.

скріншот із відео

Перший тайм команди завершили без голів.

А на початку другої половини зустрічі Зірка ледь не привезла собі гол. Маткобожик грубо помилився у власній штрафній. Вибиваючи м’яч, він влучив у гравця Олександрії і той відскочив до його партнера. Але суддя у цьому моменті зафіксував офсайд.

Зірка відповіла небезпечним ударом Цюпи на 54 хв. Півзахисник кропивничан пробив шведою зльоту відгукнувшись на навіс Чичикова. Проте Паньків був на висоті.

А на 64-й хв. Зірка знову втратила шанс вийти вперед. Після боротьби на правому фланзі Гедж небезпечно прострілював у штрафний майданчик, але Ель-Амдауї недотягнувся до м’яча. Потрібно було лише підставити ногу, адже м’яч вже пролетів повз захисника Олександрії та Паньківа.

Олександрія вперше пробила по воротах Зірки аж на 64-й хв. Але удар головою у виконанні Пономаря прийшовся прямо у руки Пасту.

Ближче до кінця зустрічі господарі значно активізувалися. І на 76-й хв. захисник Олександрії Бондаренко відгукнувся на навіс Бацули зі штрафного і пробив головою. М’яч влучив у стійку, після чого його до рук забрав Паст.

Наприкінці зустрічі господарі поля, звісно, пішли у навалу, але кропивничанам вдалося вберегти свої ворота недоторканими. 0:0.

Зірка набирає 9 очок після 11-ти турів і поки залишається на 9-й позиції турнірної таблиці. Але якщо Карпати, Сталь чи Чорноморець обіграють своїх суперників, вони обійдуть кропивничан у таблиці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар