Молодіжку “Зірки” на виїзді розгромив київський “Арсенал”

«Зірка» U-19 у п’ятому турі на виїзді протистояла ровесникам з «Арсеналу-Київ». За перші двадцять хвилин гри кропивницькі спортсмени пропустили три гола. У підсумку, гра закінчилася з рахунком 0:5.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на офіційний сайт ФК “Зірка”.

Дійсно, в першій двадцятихвилинці велика кількість індивідуальних помилок гравців «Зірки» дозволила господарям тричі відзначитись. Перших два м’ячі записав у свій актив екс-гравець кропивничан Олег Кривда, третім голом відзначився Богдан Колесник. Щоправда, ще за рахунку 0:2 Олексій Писарєв міг змінити хід поєдинку, але його удар прийняла на себе стійка воріт.

Лише після третього пропущеного м’яча підопічні Андрія Горбаня зібрались з силами й нарешті-таки відвели акцент гри від своїх воріт. Крім того, почали атакувати й самі, та от реалізувати свої численні можливості не вдалося. Господарі ж перед цим використали всі свої нагоди, «Зірка» ж – жодної.

У другому таймі чергові невдалі індивідуальні дії одного з гравців кропивничан призвели до четвертого взяття воріт. М’яч забив Олександр Вінер. За дві хвилини на його рахунку був уже дубль. І хоч за рахунку 0:5 на певний час ініціативою на полі заволоділа наша команда, але вона й надалі продовжувала марнувати моменти один за одним. Спочатку Максим Сурженко не зумів прийняти класну передачу. Якби наш гравець якісно обробив м’яч, то він вибігав би віч на віч з голкіпером «Арсеналу». Потім, «найкращий друг воротаря», стійка, ще двічі відбила потужні удари від Ігоря Лопушенка та Андрія Назарика. А ще пізніше свій стовідсотковий момент не реалізував Максим Крутін.

Отож, у підсумку – розгромна поразка кропивничан – 0:5. Усе в цьому поєдинку вирішили індивідуальні помилки гравців «Зірки» та стовідсоткова реалізація футболістів столичного клубу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар