“Зірка” у товариському матчі розгромила запорізький “Мотор”

Учора, 3 вересня, кропивницька «Зірка» провела контрольну зустріч із запорізьким аматорським колективом «Мотор». Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь нашої команди.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на офіційний сайт ФК “Зірка”.

«Мотор» – один з лідерів запорізького обласного аматорського футболу, і останні 7 років незмінно входив до трійки призерів чемпіонату Запорізької області, двічі здобувши золоті медалі.

Це був плановий контрольний матч, котрий кропивничани проводили на фоні навантажень. Тому, багато гравців зіграли лише по 45 хвилин, деякі – менше, а дехто – весь матч. Не брали участі в грі Павло Полегенько, Арман Оганесян та білоруський новачок-нападник Глєб Рассадкін, у яких є невеличкі пошкодження.

Загалом же, рахунок у цьому матчі був на другому плані. За словами головного тренера кропивничан Романа Монарьова головним було награти певні ігрові схеми, котрі за тиждень будуть задіяні в грі з «Чорноморцем». Зокрема, це стосується виходу з оборони в атаку та ще певних тактичних моментів. Зрозуміло, що відкривати всі карти наставник не став.

Голи: 0:1, Драченко Максим (37, з пенальті); 0:2, гравець «Мотора» (86, автогол).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар