Кропивницька “Зірка” розпочала новий сезон із нічиєї у Львові (ОНОВЛЕНО)

футболісти "Зірки" атакують ворота львівських "Карпат" у матчі першого кола сезону 2016-2017 в Кропивницькому

Сьогодні, 16 липня, матчем “Карпати” – “Зірка” у Львові стартував новий футбольний сезон 2017-2018 рр. Львів’яни з кропивничанами розписали нічию 1:1.

Значно оновлені “Карпати” виглядали небезпечнішими у сьогоднішньому матчі. Проте “Зірка” однозначно не була “хлопчиком для биття”.

У кропивничан дуже добре на полі виглядав новачок команди вірменський захисник Арман Оганесян. Він був дуже активним на своєму фланзі, встигав виконувати свою основну задачу і допомагав в атаці.

Львів’яни відкрили рахунок у матчі дуже рано – на 5 хвилині матчу Амбросій Чачуа замкнув чудовий пас Ксьонза. Паст хоч і виходив з воріт, але відбити м’яча не встиг. 1:0.

У “Зірки” крім Армана Оганесяна у стартовому складі також вийшли новачки Тарас Качараба та Арно Гедж, а у другому таймі на заміну вийшов і В’ячеслав Панфілов.

Ближче до кінця першого тайму кропивничани, які на той момент вже програвали, почали активніше насідати на ворота львів’ян. І на 37 хв. Ігор Загальський реалізував пенальті, який “Зірка” заробила завдяки своєму колишньому капітану Перейрі, який нещодавно перейшов у “Карпати”. Перейра зіграв рукою у своєму штрафному. 1:1.

До кінця матчу жодна з команд не змогла вирвати перемогу, хоча небезпечні моменти мала і “Зірка”, і “Карпати”.

Отже, команда Монарьова розпочала новий сезон з нічиєї.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар