Наставник “Олександрії” офіційно заявив про підсилення ще двома грацями кропивницької “Зірки”

Головний тренер ФК "Олександрія" Володимир Шаран/фото: fco.com.ua

Головний тренер ФК “Олександрія” Володимир Шаран офіційно підтвердив перехід до свого клубу ще двох гравців кропивницької “Зірки”. Зокрема, крім Андрія Бацули, про перехід якого в “Олександрію” ми вже повідомляли, із кропивницької команди туди ж переберуться Артем Сітало та Артем  Щедрий.

Про це він розповів у інтерв’ю прес-службі “Олександрії”.

“В наші ряди вливаються три гравці кропивницької «Зірки»:  Артем Сітало, Андрій  Бацула та Артем  Щедрий. Ми з ними неодноразово розмовляли, попередивши, що навантаження, вимоги та завдання будуть значно вищі ніж у «Зірці». Здається, вони мене почули і переконаний, що ці гравці зможуть посилити нашу команду. Повертається в рідні пенати голкіпер Юрій Паньків, в якого закінчився контракт зі «Сталлю». Рахую, що це теж підсилення. Тому, що останнім часом гра наших воротарів мене не зовсім влаштовує. Плануємо підписати вихованця олександрійського футболу  Максима Задераку, який грав разом  з Юрієм у «Сталі». Ведемо  переговори ще з декількома, на мій погляд, серйозними виконавцями. На позиції опорного півзахисника та правого захисника. Ймовірно, ми побачимо в наших лавах нападника – легіонера. Якщо все зростеться, то він прийме участь в наших зборах”, – розповів Володимир Шаран про підсилення клубу у міжсезоння.

Нагадаємо, “Олександрія” по сіла 5-ту сходинку Прем’єр-ліги за підсумками сезону 2016/2017 рр., і виборола право на участь у Лізі Європи. Стартуватимуть олександрійці з 3-го кваліфікаційного раунду.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар