Міхаель Шмідт: бейсбольний стадіон у Кропивницькому здатен прийняти чемпіонат Європи

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
 Сьогодні, 28 березня, під час прес-конференції виконавчий директор світової конфедерації бейсболу та софтболу Міхаель Шмідт зазначив, що кропивницький стадіон здатен приймати змагання європейського рівня.

“Я бачив багато стадіонів у США, Японії та Кореї і з впевненістю можу зазначити, що Кіровоградщина має гарно розвинену інфраструктуру. Ваші хлопці виграли юнацький чемпіонат Європи з бейсболу, тому на майбутнє у вас є потенціал для перетворення національної команди у топ-збірну на європейському континенті”, – зазначив Міхаель Шмідт.
Разом з тим, він відмітив, що не потрібно зупинятися на досягнутому, а надалі працювати над розвитком дитячого спорту.
 
Тренер кропивницької бейсбольної команди Олег Бойко поділився враженнями від зустрічі та розповів, що приїзд такої особи світового масштабу дозволить вивести із “підвішеного стану” бейсбол на Кіровоградщині:
“Для нас був неочікуваним приїзд такої визначної особи. Я вважаю, що така подія дасть справжній поштовх для досягнення нових висот”.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар