Паралімпієць із Кіровоградщини отримуватиме президентську стипендію

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація www.lnu.edu.ua

В Указі Президента України № 51/2017 «Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів» зазначено нашого земляка – Зінов’єва Євгена Вікторовича – чемпіона XV літніх Паралімпійських ігор 2016 року з футболу ДЦП. Йому призначено стипендію у розмірі 15 тисяч гривень.
Повідомляє сайт облради.

Довідково: Євген Вікторович Зінов’єв народився 15 грудня 1987. Український футболіст, чемпіон і срібний призер літніх Паралімпійських ігор. Кандидат у майстри спорту України.

Займається у секції футболу Кіровоградського обласного центру«Інваспорт».

Має нагороди:

Орден «За заслуги» II ст. (4 жовтня 2016) — За досягнення високих спортивних результатів на XV літніх Паралімпійських іграх 2016 року в місті Ріо-де-Жанейро (Федеративна Республіка Бразилія), виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, утвердження міжнародного авторитету України.

Орден «За заслуги» III ст. (17 вересня 2012) — за досягнення високих спортивних результатів на XIV літніх Паралімпійських іграх у Лондоні, виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар