Кропивницький “Золотой Век” зазнав першої поразки у новому році

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У першій грі туру чемпіонату України серед команд Вищої ліги (Група 1) «Золотой век» на власному майданчику поступився дніпровському БК «ДНІПРО-2-ДВУФК-СДЮСШОР№5» – 85:91 (22:20, 25:21, 22:24, 16:26). Ця поразка стала першою для підопічних Андрія Бєлозерського у 2017 році.

Ключовою у протистоянні виявилася заключна десятихвилинка, в якій кропивницькі баскетболісти поступилися суперникам з різницею у десять очок. Сьогодні найрезультативнішими гравцями у складі «Золотого Века» стали Владислав Рижов (15 очок), Олександр Дробязко (16 очок, 12 підбирань), Андрій Куліш (13 очок), Гліб Бузько (13 очок), Андрій Горбатюк (10 очок) і Богдан Сосой (11 очок).

Cьогодні, 5 березня, в спортзалі факультету фізвиховання педагогічного університету наші хлопці намагатимуться взяти реванш у дніпровської команди. Початок гри о 12:00.

Прес-служба ФБКО

Поширити:

Залишити коментар:

коментар