Кропивницька “Зірка” у першому матчі 2017 року розписала мирову з “Дніпром” (ОГЛЯД МАТЧУ)

фото ua-football.com

Сьогодні, 26 лютого, у рамках 19-го туру Ліги Парі-Матч, кропивницька «Зірка» вдома зіграла внічию з ФК «Дніпро». Матч завершився з рахунком 1:1.

Перший тайм розпочався із розвідки. Обидві команди придивлялися одна до одної. Але кропивничанам вдалося досить швидко розпочати лік забитим голам у 2017 році – на 11-й хвилині матчу Полегенько обіграв на фланзі Польового і виконав передачу в центр штрафного Дніпра. Сваток не встиг за Сітало, який ударом в один дотик вразив ворота “Дніпра”. 1:0.

Після забитого голу футболісти “Зірки” заволоділи інфціативою. Кропивничани застосовували високий пресинг і організовували позицийні атаки. Але забити ще раз не вдалося.

На 29-й хвилині помилка голкіпера “Зірки” Паста ледь не стала фатальною – він випустив м’яч з рук у власній штрафній зоні, але Ротаню добити шкіряну кулю у ворота не дозволили захисники.

Після цього моменту дніпряни потроху почали забирати ініціативу. І на 42-й хвилині матчу легендарному капітану “Днпра” Руслану Ротаню все ж вдалося зрівняти рахунок. Після штрафного удару на ворота кропивничан м’яч завис над карною зоною і два гравці “Зірки” поступались одне одному у праві вибити м’яч, і в результаті цієї плутанини м’яч відскочив прямо на хід Ротаню. Півзахисник “Дніпра” точно пробив повз Паста. 1:1.

Перший тайм так і завершився нічиєю.

Другу половину зустрічі активінше розпочали кропивничани. Як і в першому таймі, “Зірка” спочатку заволоділа ініціативою, а до кінця зустрічі гра вирівнювалась.

Найактивнішими у складі кропивничан були Сітало та Загальський. Проте, старань кропивничан не вистачило, щоб вирвати перемогу.

На 50-й хвилині Артем Сітало відгукнувся на передачу з флангу і пробивав головою – повз воріт. А на 62-й хвилині Сітало відтіснили з вигідної позиції, і удар з гострого кута у нападника не вийшов.

Після 60-ї хвилини почалася гра на зустрічних курсах. На 68-й хв. Владислав Кочергін ззаду “ножицями” зрізав Загальського, за що отримав жовту картку. Півзахисник “Зірки” після цього зіткнення почав прихрамувати, і Роман Монарьов був змушений його замінити. Замість Ігоря Загальського виходить Микита Жуков.

На 71-й хв. новачок “Зірки” Драченко пробивав головою в дальній нижній кут – воротар дніпрян на місці.

А на 80-й хвилині кропивничани ледь не пропустили – Нагієв виконав передачу під воротарський, Кожушко був першим на м’ячі і проштовхнув м’яч повз Паста, але того підстрахував Кучеренко.

В останню десятихвилинку “Зірка” двічі зароблял право на небезпечні штрафні, проте постріли Драченка та Білоного були неточними.

На 90-й хв гості залишились у меншості – Юрій Вакулко в підкаті ззаду збив гравця “Зірки” за що і отримав друге попередження.

Перший офіційний матч у 2017 році “Зірка” з “Дніпром” зіграли внічию .

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Кропивницька “Зірка” у першому матчі 2017 року розписала мирову з “Дніпром” (ОГЛЯД МАТЧУ)

  1. Найбільше мене вразило слово “прихрамувати”!!!Автору респект! А про таке українське слово як “шкутильгати” ви чули??

Коментарі заборонені.