Зимове міжсезоння кропивницької “Зірки”: підписано талановитого бразильця, на черзі – декілька українців

Наступного тижня кропивницька “Зірка” відправиться на тренувальні збори у Кіпр. Із понад 20-ти новачків, які перебували на оглядинах у клубі, на ці збори поїдуть 4-5 гравців, яких відбере тренерський склад.

Андрій Перевозник / фото fczirka.com.ua
  Андрій Перевозник / фото fczirka.com.ua

Як розповів Першій електронній виконавчий директор ФК “Зірка” Андрій Перевозник, це точно будуть українці – легіонери з Африки та Південної Америки, які були серед потенційниз новачків, не влаштували тренерський штаб кропивничан.

За словами виконавчого директора “Зірки”, тренери ще оглядають декількох гравців з групи новачків, і за кілька днів визначаться, хто з них залишиться у клубі і полетить з командою на тренувальний збір до Кіпру.

Цей збір триватиме з 24 січня по 23 лютого в місті Ая-Напа. У “Зірці” вже точно знають 4 суперників з якими кропивницька команда проведе спаринги на першому етапі зборів: «Астра» (Джурджу, Румунія), ФК «Мезйокйовешд» (Угорщина), «Бероє» (Стара Загора, Болгарія), «Вісла» (Плоцьк, Польща).

“Це досить таки кваліфіковані футбольні клуби, усі є учасниками прем’єр-ліг у своїх країнах. Для кропивницьких футболістів це будуть дуже серйозні спаринги. Перший же матч ми зіграємо проти чемпіона Румунії”, – розповів Андрій Перевозник.

Збір у Кіпрі буде поділений на дві частини, і подальших суперників “Зірки” визначать пізніше. Андрій Перевозник запевнив, що це теж будуть представники прем’єр-ліг європейських країн.

Виконавчий директор “Зірки” у ексклюзивному коментарі Першій електронній розповів, що з клубом підписав контракт молодий перспективний бразильський нападник Вієйра де Соуза Бруно, який з вересня 2016 року перебував у лавах клубу.

“З Бруно ми підписали довгостроковий контракт. Це молодий 19-річний футболіст. Він тренувався із “Зіркою” з вересня місяця, брав участь у декількох товариських іграх і відзначався забитими голами. Були невеличкі проблеми з тим, щоб його заявити, але тепер тренерський штаб буде розраховувати на нього у другому колі чемпіонату”, – поділився Перевозник.

Водночас, спортивні видання раніше повідомляли, що на оглядинах у кропивничан перебувають: колишній голкіпер “Карпат” и “Металіста” Олександр Ільющенков, екс-півзахисник “Динамо-2” та “Олександрії” Євген Морозенко (за інформацією dynamomania.com), а також, за інформацією Sport Arena, центрхави Вадим Страшкевич (екс-футболіст “Карпат”) і Максим Драченко (екс-футболіст “Олімпіка”). Проте у клубі не хочуть називати прізвищ до остаточних рішень.

Отже перед відправленням до Кіпру кропивницька “Зірка” розкриє всі секрети і повідомить вболівальникам про новачків клубу, які підсилять гру команди у другому колі української Прем’єр-ліги. Наразі точно відомо, що у другому колі кропивницькій команді не допоможуть Володимир Баєнко, Роман Локтіонов та Руслан Зубков – ці футболісти розірвали контракт із клубом.

Після першого кола кропивницька “Зірка” посідає 8 сходинку турнірної таблиці Прем’єр-ліги і відстає від першої шістки на 5 очок.

Нагадаємо, у вересні 2016 року “Зірка” офіційно представила 5 новачків команди, 4 з яких легіонери. Футболки “Зірки” з рук президента клубу Максима Березкіна отримали аргентинець Федеріко Перейра, іспанці Борха Екіса та Айтор Фернандес, українець Артем Фаворов і костаріканець Джонатан Мойя.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

3 коментаря до Зимове міжсезоння кропивницької “Зірки”: підписано талановитого бразильця, на черзі – декілька українців

  1. Після першого кола кропивницька “Зірка” посідає 8 сходинку турнірної таблиці Прем’єр-ліги і відстає від першої шістки на 6 очок.

    Ошибочка в статье, отрыв 5 очков ))))

  2. Друзі !!! Виправляємо помилку )))

  3. Дякую за уважність! Вже виправили.

Коментарі заборонені.