Захисник “Зірки” підбив підсумки виступу кропивничан в осінній частині чемпіонату України

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
футболісти "Зірки" атакують ворота львівських "Карпат" у матчі першого кола сезону 2016-2017 в Кропивницькому

Автор, переможного у ворота «Карпат» та останнього в 2016 році, голу «Зірки», захисник нашої команди Олександр Кучеренко, вже будучи у відпустці, дав інтерв’ю клубній прес-службі, в якому розповів про свої плани на відпочинок, а також підбив підсумки виступу кропивничан в осінній частині чемпіонату України.

– Олександре, перш за все, цікаво, де тебе застав наш телефонний дзвінок? Як узагалі плануєш провести відпустку?

– Зараз я перебуваю разом із рідними вдома, у Слов’янську. На Новий рік планую кудись поїхати відпочити разом із дружиною. Куди, ще точно не вирішив, але кудись на море, в теплі краї.

– Давай тепер трохи про футбол. Як можеш оцінити виступ «Зірки» в осінній частині чемпіонату?

– У нас змінилося багато тренерів за такий короткий проміжок часу. Але особливого впливу на нас це не мало. Ми набрали свої очки, і я вважаю, що виступили достойно в цій частині сезону. Могли, звісно, й краще зіграти, й більше балів набрати, але не на найгіршій позиції ми завершили цей етап чемпіонату.

–  Прихід до команди Романа Монарьова ознаменувався перебудовою на тій позиції, де граєш ти. Ви стали діяти у три центральних захисники. Чи доводилося тобі вже грати за такої схеми і чи складно було перебудуватися?

– Ще в Молдові я грав за такої тактичної побудови – в три центральних захисники. Тому незвичною ця схема для мене не є. Роман Геннадійович грав за такої схеми, він знає, як її правильно вибудувати, й він не прогадав, коли почав використовувати її в «Зірці». Якщо в чотирьох іграх ми набрали сім очок, то зміни себе виправдали.

– Мабуть, завдяки твоєму голу у ворота «Карпат» уся команда пішла у відпустку в гарному настрої. Ти відчуваєш себе героєм того матчу?

– Мені приємно, що я забив, що ми перемогли, здобули три очки й пішли у відпустку з гарним настроєм. Та героєм матчу я себе не відчуваю, вся команда заслужила цю перемогу. Кожен гравець, президент клубу, тренерський штаб, лікарі, масажисти, адміністратор, загалом, усі працювали на цю нашу спільну перемогу.

– Стандарт, після якого тобі вдалося відзначитися, був награним чи ти спонтанно опинився саме на тій позиції?

– Це була установка тренера, щоб я закривав дальню стійку. Протягом тижня, під час підготовки до матчу, ми відпрацьовували подібні стандартні положення. Я вважаю, що в матчі проти львівських «Карпат» ми на сто відсотків виконали установку тренера, через те й перемогли.

– Як думаєш, чи під силу «Зірці» таки посісти місце в першій шістці?

–  У нас є ще чотири поєдинки, щоб таки увійти до першої шістки. Думаю, нам під силу перемогти у трьох матчах. Проти київського «Динамо» буде важко. Хоча, звісно, ми гратимемо виключно на перемогу й із киянами. Потрібно бути оптимістами. Головне, зараз добре провести час у відпустці, відновити сили, відпочити емоційно, морально, психологічно і приїхати на збори вже готовими до тренувань. Складати зброю ми точно не будемо, а будемо й далі боротися за місце серед найсильніших.

– На завершення, твої побажання вболівальникам перед новорічними святами.

– У першу чергу, хотілося б подякувати вболівальникам за підтримку в будь-якій ситуації, і коли ми перемагаємо, і коли поступаємося. Я бажаю нашим прихильникам, аби вони завжди вірили у свою команду, приходили на стадіон підтримувати нас, бо в першу чергу, ми граємо для них. І звісно, всім здоров’я, любові, миру й усього найкращого. З наступаючими усіх новорічними святами!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар