KHAYAT посів друге місце у фіналі нацвідбору “Євробачення-2020”

© СТБ

Співак зі Знам’янки KHAYAT посів друге місце у фіналі нацвідбору “Євробачення-2020”. За результатами голосування від суддів і глядачів він отримав 9 балів, розділивши другу позицію із “KRUTЬ”. Більше лише у переможця – гурту Go-A – вони отримали 12 балів за пісню “Соловей” і в травні представлятимуть Україну на “Євробаченні” у Роттердамі.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

KHAYAT виступив із піснею “Call For Love”. Судді віддали йому 4 бали, а глядачі – п’ять.

Фінал нацвідбору на Євробачення 2020: як голосували судді та глядачі

© скріншот із відео

Як пише nv.ua, члени журі оцінили виступ KHAYAT так:

Тіна Кароль: Ти став сміливіше, ти рухався, ти вів публіку за собою. Я пишаюся, що ми працювали разом. Ти показав крутий рівень! (На цих словах KHAYAT розплакався)

Віталій Дроздов: Хороший номер, гарний виступ. Мене турбує одне, на тебе добре реагують підлітки, в основному вони цінують «няшність» і «кавайність». Я дуже сподіваюся, що це занепокоєння буде даремним. Удачі вам і будьте обережні.

Андрій Данилко: Я дуже багато переглянув європейських міксів. Від України були три учасники. Мені сподобалося, що сьогодні в цьому виступі була впевненість. Сцена любить сильних.

Нагадаємо, за право представляти Україну на Євробаченні 2020 боролися KRUTЬ, JERRY HEIL, Go-A, David Axelrod, KHAYAT і TVORCHI.

Читайте також: Учасники “Голосу країни” та “Х-Фактора” виступлять у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар