Співак із Кіровоградщини KHAYAT вийшов у фінал нацвідбору “Євробачення-2020”

© 112.ua

Україна визначилася із фіналістами національного відбору на “Євробачення-2020”. Учора, 15 лютого, відбувся другий півфінал, на якому обрали другу трійку виконавців, які змагатимуться у фіналі – Tvorchi, David Axelrod та співак зі Знам’янки KHAYAT.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Радіо Свобода.

Раніше, 8 лютого, відбувся перший півфінал, на якому обрали першу трійку конкурентів. До фіналу пройшли: співачка Круть, колектив GO-A та співачка Jerry Heil.

22 лютого фанати конкурсу оберуть представника України в Нідерландах у травні.

Андрій Хаят (KHAYAT) – молодий український артист та автор пісень, виступає у жанрі фольктроніка. Родом із міста Знам’янка. Його ім’я вперше зазвучало на співочому талант-шоу “Голос країни-9”, під час відбіркового етапу якого до хлопця обернулися всі судді. Хлопець дійшов до півфіналу.

Через непересічний талант і популярність серед публіки, Хаята запросили до участі у Національному відборі на Євробачення-2019, де він став одним із найяскравіших півфіналістів.

Тоді у соціальних мережах розгорівся справжній скандал через невідповідність оцінок журі (2) та глядачів (6). Користувачі соціальних мереж тоді звинувачували суддів у заангажованості та упередженості щодо виконавця.

Після участі у конкурсі співак випустив дебютний альбом KHMIL’, що став синтезом електронної музики, етнічних мелодій та східних мотивів.

Читайте також: Учасники “Голосу країни” та “Х-Фактора” виступлять у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар