Гра престолів і Вікінги: фоторепортаж виступу “Lords of the Sound” у Кропивницькому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Подорож у світ фентезі оркестр “Lords of the Sound” привіз у Кропивницький – Гра преслотів, Володар перстнів, Гаррі Поттер, Mortal Kombat, Аватар, та багато інших ігор та фільмів симфо-шоу презентували кропивничанам у рамках туру “Music is coming”.

Концертом керував диригент Віталій Саражинський, який стояв у витоків Київського симфонічного оркестру “Lords of the Sound”.

DSC_0111

“Сьогодні ми подаруємо вам одну із наших тематичних програм і ми не будемо довго говорити, ми будемо грати. Тож ми вирушаємо у захоплюючу подорож у світ фентезі”, – привітався із гостями ведучий концерту Юрій Доник.

DSC_0018

У програмі музика із фільмів та комп’ютерних ігор, об’єднаних єдиною тематикою – це мелодії епох. Відповідні костюми, візуальні ряди на екрані, ритмічні світлові ефекти огортали залу у атмосферу симфонічної музики. Час від часу на сцені з’являвся соліст – Ярослав Родіоненко. Світло софіту діставалося повністю йому під час виступу. За винятком композиції з фільму “Аліса в країні чудес”, де вокаліст з’явився на сцені, коли Аліса на екрані потрапила у країну чудес, то шмигнув за куліси і потім знову з’явився поміж музикантів.

DSC_0148

Крім музики до фільмів, оркестр подарував і ряд геймерських мелодій.

“Хто ще окрім нашої Ярини (яка є за клавішами) фанатіє від творчості Алли Кудлай? – після сміху кропивничан на жарт і вистрибування тієї ж Ярини із натовпу оркестру, ведучий сказав, – Ярино, тобі з цим тепер жити”.

DSC_0021

“А зараз серйозне запитання… – продовжив свій монолог ведучий. – Хто грає в комп’ютерні ігри? Власне, у другій частині нашого концерту ми у більшості будемо дарувати вам музику, яка була створена до комп’терних ігор. Ці композиції високо оцінюються, як самими геймерами, так і музичними критиками. І вони по праву виборюють найпрестижніші нагороди на світовій арені”.

DSC_0876

Гаррі Поттер, Варкрафт, Володар перстнів, Wonder Woman, Пірати карибського моря, Аліса в країні чудес, Гра престолів, Аватар, Mortal Kombat, Велика китайська стіна, Вікінги – не повний перелік експрес-моніторингу вподобань кропивничан. На кожну стартову заставку під час час концерту люди реагували вигуками – деякі ігри чи фільми отримували більше підвальних “вау”, ніж їхні “колеги”. І то був своєрідний тестдрайв для кінематографу, адже фільми часто поступалися п’єдесталом геймерським символам.

DSC_0936

DSC_0106

DSC_0885

DSC_0866

DSC_0051

DSC_0064

DSC_0076

DSC_0116

DSC_0131

DSC_0135

DSC_0156

DSC_0159

DSC_0854

DSC_0861

DSC_0911

DSC_0914

DSC_0920

DSC_0940

DSC_0946

DSC_0974

DSC_0999

DSC_0003

DSC_0008

DSC_0014

Ольга Ткаченко, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар