У Кропивницькому висаджують трояндові клумби

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 14 листопада, у Кропивницькому на площі Героїв Майдану працівники комунального підприємства “Благоустрій” висадили 300 троянд. Загалом комунальники планують висадити близько 2500 троянд.

Інформує Перша електронна з посиланням на сайт міськради.

За інформацією комунальників, загалом планується прикрасити місто майже двома з половиною тисячами кущів цих прекрасних квітів. На сьогодні 230 саджанців уже чекають весни на клумбах Театральної площі. Також у планах працівників КП «Благоустрій» висадити 700 кущів троянд вздовж вулиці Велика Пермська та 1200 саджанців біля аеропорту.

“Міська влада Кропивницького звертається до містян із проханням не цупити і не ламати саджанці, адже влітку троянди стануть окрасою обласного центру”, – йдеться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, у липні на трикутнику по вулиці Євгена Чикаленка у Кропивницькому невідомі викрали вазон з квітами. У серпні на Алеї Пoчесних похoвань Рiвнянського кладoвища у Крoпивницькому невідoмі понiвечили квiти і викoпали дві туї. На початку листопада поблизу пам’ятника Жертвам голодомору на меморіальному комплексі “Фортечні вали” у Кропивницькому викрали 16 кущів самшита.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до У Кропивницькому висаджують трояндові клумби

  1. Будемо чекати поки ті троянди почнуть цвісти, і їх також почнуть зривати “джентельмени-романтики”!

Коментарі заборонені.