Врятованому на Кіровоградщині лебедю шукають лікаря-хірурга

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Минулого року лебедя врятували мешканці Олексіївки, що на Кіровоградщині. У птаха було зламане крило. Люди вилікували птаха і поселили поряд із домашніми птахами. Проте нещодавно господарі вільнолюбивого птахи звернулися до журналістів із проханням допомогти знайти лікаря, який би допоміг вилікувати крило остаточно. Адже зараз, після травми, він не літає.

Повідомляє ТСН.

“Птах з переламаним крилом, який не може відлетіти у вирій, у прямому сенсі плаче, коли над ним із курликанням пролітає зграя. Допомогти врятувати лебедя від самотності його рятівники попросили ТСН. Люди вірять, що відгукнеться хтось, хто має досвід лікування цих птахів. А може навіть самотньому птахові знайдеться пара”, – йдеться у прев’ю до відео.

Нагадаємо, також у 2013 році охорона підприємства КП «Теплоенергетик» у зоні міської дамби врятувала лебедя.

20 липня минулого року  з підвалу будинку у Кропивницькому працівники ДСНС витягнули лисиць. Ця подія увійшла до десятки дивовижних порятунків року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар