Роман «Не озирайся і мовчи» Макс Кідрук презентував у Кропивницькому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 1 листопада,  в креативному IT-просторі KOWO у Кропивницькому Макс Кідрук презентував свій новим роман «Не озирайся і мовчи». Письменник проводив зустріч у формі лекції, в якій розповідав про речі, які стосуються його книги.

«У цій книзі піднімаються болючі питання: стосунки з батьками, жорстокість підлітків, цькування у школі. Ці теми є важливими для будь-якої людини, і в образі головного героя кожен може знайти щось схоже з собою», – каже Макс Кідрук.

Гості заходу могли придбати книгу та взяти автограф у автора.

«Дуже цікава зустріч, я із задоволенням слухала Макса. Про деякі речі взагалі почула вперше, тепер намагатимуся покращити свої знання, наприклад, про таке явище, як ентропія. З нетерпінням чекатиму наступного візиту Макса Кідрука в Кропивницький», – розповіла Першій електронній гостя презентації Юлія.

  

Нагадаємо, у листопаді минулого року Макс Кідрук презентував у Кропивницькому свій “Зазирни у мої сни” – роман у жанрі містичного технотрилера, виданий у вересні 2016 року та презентований на Форумі видавців. Книга з оригінальним сюжетом стала третьою в серії технотрилерів письменника. До цього світ вже побачили ще дві книги жанру: “Бот” та “Бот: Ґуаякільський парадокс”.

 Надія Ухаліна, Перша електронна

Поширити:

Залишити коментар:

коментар