У Кропивницькому “Міс Україна на візку” презентувала фотовиставку “Нескорена краса”

Сьогодні, 1 листопада,  у стінах кропивницької бібліотеки ім. Д. Чижевського відкрилася фотовиставка «Нескорена краса». Автором та організатором Всеукраїнського соціального фотопроекту є українська модель, представниця «моделей на візку» Оксана Кононець.

Інформує Перша електронна.

Вперше в місті відбулось відкриття Всеукраїнського соціального фото проекту «Нескорена краса». На фотовиставці представлені світлини 12 вродливих і успішних дівчат, які своїм прикладом показують, що інвалідність – не вирок для тих, хто має бажання.

Одним із партнерів та співорганізаторів проекту є Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей та дорослих з інвалідністю «Серце матері».

«Основна мета нашого проекту – це показати всім, що інвалідний візок не стане бар’єром для людини, яка сильна духом і хоче творити, вдосконалювати себе», – каже організатор проекту, “Міс Україна на візку” Оксана Кононець.

Відзначимо, завтра, 2 листопада, о 14:00 у гімназії ім. Т. Шевченка відбудеться зустріч із “Міс Україна на візку” Оксаною Кононець.

     

Лада Тітова для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар