“Вересневі самоцвіти” для дітей: у театрі ляльок покажуть близько десятка вистав (ПРОГРАМА)

25 вересня у Кропивницькому розпочнеться свято театрального мистецтва “Вересневі самоцвіти”. На святі виступатимуть колективи не лише для дорослих – частина програми створена для дітей. Театри з Одеси, Івано-Франківська, Дніпра та багатьох інших міст презентують свої вистави у Кропивницькому.

Про це повідомляє Перша електронна.

Програму кожного дивіться далі.

25 вересня

Дитяча програма починається з вистави Дніпропетровського державного театрально-художнього коледжу “Любов до одного апельсина”, а також Черкаського академічного театру ляльок.

26 вересня

Для маленьких глядачів виступатиме Івано-Франківський театр ляльок із комедійною казкою “Півтори жмені”. Крім того, у вівторок виступить місцевий театр ляльок із “Наймичкою”, а також буде лірична казка “Жирафа і Носоріг, або Чародій Марабу” від Херсонського театру.

27 вересня

Цього дня свої вистави покаже Криворізький та Запорізький театри ляльок.

28 вересня

“Золоторогого Оленя” для діток старших за 8 років покаже Львівський театр ляльок, а музично-театральна студія з Одеси презентує мюзикл “Маленька Баба Яга”.

30 вересня

У останній день Всеукраїнського свята театрального мистецтва “Вересневі цвіти” свою виставу “Курочка Ряба” покаже академічний театр ляльок із Кропивницького.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар