У День міста на Козачому острові кропивничанам влаштували народне свято 

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У День міста на території парку Козачий острів для кропивничан влаштували народне свято.

Інформує Перша електронна.

Родзинкою святкування було національне українське шоу “Люті козаки”. Також у парку облаштували локації “Народні квартали”, “Історичний квартал”, “Козацька господа” та “Веселі атракціони”.

Містян частували козацькою кашою “Кандьор”. Також широкий вибір смаколиків за символічною ціною можна було придбати у представників 65 квартальних комітетів.

“Люті козаки” демонстрували усім бажаючим свої навики володіння бойловим мистецтвом. Кожен бажаючий мав змогу постріляти з лука, покидати ножі, а також повправлятися з шаблею.

Малечу і дорослих дуже приваблював справжній козацький тулумбас. Чорні козаки давали змогу кожному бажаючому вдарити у козацький барабан.

На сцені перед кропивничанами виступали творчі колективи, проводили різні конкурси.

Також на території парку розташувалися представники ресторанних закладів, які пропонували відвідувачам різні безалкогольні напої та смаколики.

О 18.30 на площі Героїв Майдану відбудеться концерт «Вечірні ритми святкового міста»: гурти «ЕФІР», «UP&UP», «Garage Band» та хедлайнер – «Антитіла».

Нагадаємо, святкування Дня міста у Кропивницькому розпочалося із легкоатлетичного та велопробігу. Потім дві колони Фортечного та Подільського районів з’єдналися на площі перед міською радою, де розпочалися урочистості.

Під час святкування 263-ї річниці з дня заснування міста, яке вибороло звання танцювальної столиці України, однією із головних подій є данс-парад.

Події, які заплановані в Кропивницькому на сьогодні, можна проглянути за посиланням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар