Відома музична родина подарувала кропивничанам вечір класики

Учора, 23 березня, у Кіровоградській обласній філармонії відбувся концерт музичної родини Шутко за участю камерного оркестру «Концертіно». Сім’я Шутко – відома на всю Україну та за її кордоном. Вони виступають на українській та зарубіжній сцені майже п’ятнадцять років. Кропивничани мали змогу познайомитися з унікальною музичною родиною, яка виступала з програмою «Allusion».

Музична родина порадувала кропивницьку публіку українськими та зарубіжними композиціями.

Першими виступили мати Ольга, яка грала на віолончелі та батько Остап на скрипці. Троє синів (Роман, Назар та Андрій) демонстрували свої здібності у грі на фортепіано, скрипці, та віолончелі.

“Дуже приємно знаходитися у цьому залі. Чудове відчуття, коли тебе так тепло вітає публіка. Сьогодні звучатиме різна музика. Ми намагатимемося прикрасити ваш вечір і зробити так, аби всі присутні не пошкодували про проведений із нами час”, – звернувся до глядачів Остап Шутко.

У своєму шоу «Allusion» музична родина виконала українські та іноземні колядки: «Тиха ніч», «Щедрик», «Jingle Bells» та ін. До цих творів додаються твори класичні (Гендель, Бах), супервіртуозні (Паганіні, Дюпор, Сарасате), кавер-версії відомих хітів популярної музики, які спеціально для артистів створила відома композиторка Богдана Фроляк. Також у залі звучала музика з репертуару Океану Ельзи, Андріано Челентано, Майкла Джексона, Бобі МакФеріна та інших.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар