У Кропивницькому покажуть пейзажі, намальовані кавою та глазур’ю (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

24 березня о 15 годині в ОУНБ ім. Д.Чижевського у Кропивницькому відбудеться  відкриття виставки  творчих робіт «Пейзаж – в нетрадиційних техніках».

Про це Першій електронній повідомили в бібліотеці.

Відвідувачі виставки матимуть можливість ознайомитися з пейзажами, створеними  нетрадиційними способами та матеріалами, такими як: комп’ютерна графіка, паперопластика, малюнок на склі, малюнок кавою, розпис глазур’ю, колаж, а також пейзаж, вишитий хрестиком. Має місце і традиційний олійний живопис, проте виконаний об’ємними густими мазками, сміливими яскравими кольорами, які мають на меті створення додаткових і незвичних  ефектів.

Зокрема, представлені різні за настроєм пейзажі: світлі та романтичні, стилізовано-геометричні та насичено-драматичні, які виконані за допомогою комп’ютерних графічних програм. Комп’ютерні програми допомагають створювати різні ефекти, від розмитих плям до чітких геометричних форм, а також прослідкувати перетворення одного і того ж сюжету у залежності від часу доби.

Роботи, виконані в техніці паперопластика, дають можливість побачити багатоплановість композиції. Залежно від освітлення, тіні від паперових деталей створюють різні світлотіньові малюнки.

У виставці беруть участь митці різного віку та роду занять.

Захід відбудеться в Інтернет-центрі ОУНБ ім. Д.Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Контактні дані організатора виставки:

Кухаренко Наталія Володимирівна 0660510749

Поширити:

Залишити коментар:

коментар